Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Εθελοντική δράση καθαρισμού του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής


  







Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η εθελοντική δράση, που διοργάνωσε ο Ενεργός Πολίτης για το Δήμο Ηγουμενίτσας και αφορούσε τον καθαρισμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Παραπόταμο, την Κυριακή 6-4-2014. Το πάρκο είναι έτοιμο να δεχτεί τα σχολεία του δήμου μας, μετά από αρκετά χρόνια που βρισκόταν σε αχρηστία. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και με την ευαισθητοποίηση και την αμέριστη βοήθεια τους φτάσαμε στην πραγματοποίηση του στόχου μας. Ιδιαιτέρως τα μικρά παιδιά συμμετείχαν με τόσο ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, που κυριολεκτικά "μας έβαλαν τα γυαλιά". Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας για την ηλεκτροδότηση και τα υλικά καθαρισμού, που μας παρείχε. 

Ο εθελοντισμός για μια ακόμη φορά απέδειξε πως είναι μια πράξη προσφοράς χωρίς σκοπιμότητες, με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στον συνάνθρωπο. Υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες δράσεις, που αφορούν τον Δήμο μας και ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές, που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου