Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μήνυμα από την Υποψήφια Δήμαρχο του συνδυασμού «Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας»

Είμαστε όλοι εδώ και προχωράμε μπροστά!

Καλωσορίζουμε όλους τους νέους φοιτητές αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, που επιστρέφουν εδώ για τις διακοπές του Πάσχα.
Τους καλούμε να συμμετάσχουν ως «ενεργοί πολίτες» για να φτιάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο, που αύριο θα τους αγκαλιάσει και θα τους υποδεχτεί ως επιστήμονες και επαγγελματίες.
Εμείς στηρίζουμε την ανάπτυξη του Δήμου για να έχει αύριο την δυνατότητα να στεγάσει τα δικά σας όνειρα για την ζωή.
O Δήμος μας σας χρειάζεται. Το μέλλον είναι εδώ και με την δική σας συνδρομή θα βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας!
Η ανάπτυξη του Δήμου εξαρτάται από τις δικές μας προσπάθειες και την δική μας συμμετοχή.
Η μελέτη της Περιφερειακής οδού της Ηγουμενίτσας δεν τελεσφόρησε από εγκληματικά λάθη.
Τα σχέδια πόλης καρκινοβατούν στα συρτάρια ανθρώπων που είτε δεν έχουν την γνώση είτε την θέληση να τα προχωρήσουν. Όμως κάθε σχέδιο πόλεως που εγκρίνεται, πέρα από το προφανές όφελος για τους ιδιοκτήτες, προσφέρει εργασία και σε πληθώρα άνεργων επαγγελματιών του Δήμου.
Ο τουρισμός, ουσιαστικός παράγοντας ανάπτυξης για την περιοχή μας, δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Οι τουριστικές επιχειρήσεις χρειάζονται μια τοπική αυτοδιοίκηση που να μπορεί να κατανοήσει τι χρειάζεται και τι πρέπει να κάνει, όχι μόνο για την διαφήμιση, αλλά και για την βελτίωση των απαραίτητων  υποδομών υποδοχής τουριστών!
Η αειφόρος ανάπτυξη προϋποθέτει τον πλήρη σεβασμό στο πανέμορφο περιβάλλον που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας και δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες θέλουν την στήριξη και ενημέρωση που χρειάζεται για  να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες υποχρεώσεις και τα καθημερινά προβλήματα.
Οι επαγγελματίες του Δήμου μας αγωνιούν καθημερινά για την επιβίωση των επιχειρήσεων τους και θέλουν τον Δήμο συμπαραστάτη τους και όχι απέναντι τους!
Οι Δημότες πέρα από τις δύσκολες μέρες που περνούν, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν επιπλέον και την αδιαφορία ή την γραφειοκρατία του Δήμου.
Η αλληλεγγύη στους αδύναμους συμπολίτες μας θα είναι ο καθημερινός μας αγώνας!
Ο σεβασμός στους συνταξιούχους γονείς μας και στις ανάγκες τους θα είναι συνεχής!
Είμαστε όλοι εδώ, ως σύνολο με διάθεση για προσφορά και όχι ως σύνθεση προσωπικών φιλοδοξιών και εσωτερικών ανταγωνισμών, που με την πρώτη ευκαιρία γίνονται τροχοπέδη στην συνολική προσπάθεια.
Είμαστε όλοι εδώ και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο.
Είμαστε όλοι εδώ, ενεργοί πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας, χωρίς την στήριξη κανενός κόμματος, και φιλοδοξούμε, με την στήριξη των δημοτών, αύριο να αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και που αξίζουν στον τόπο και στους ανθρώπους του.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια που ξεκινήσαμε και δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι στις μεγάλες προσδοκίες τους.
Ευχόμαστε σε όλους τους Δημότες μας Καλή Ανάσταση!

Δήμητρα Γούλα
Υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό

Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου