Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εκεί που ο δρόμος χώριζε εμείς διαλέξαμε τον λιγότερο περπατημένο


Για τους περισσότερους από μας, τους ενεργούς πολίτες, η προεκλογική διαδικασία είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και πριν την ολοκλήρωση της, θα θέλαμε να καταθέσουμε τα δικά μας συμπεράσματα.
Προσπαθούμε με ενθουσιασμό, σε όλη την προεκλογική περίοδο, ως την τελευταία στιγμή, να προβάλουμε μια ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. Πορευόμαστε με μόνο εφόδιο την αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Απέναντί μας έχουμε ένα σύστημα που βαδίζει πάνω στην πεπατημένη οδό της παλαιοκομματικής νοοτροπίας. Εκείνοι υπόσχονται και πιέζουν για να έχουν συνεργάτες και υποστηρικτές. Εμείς αρνούμαστε να εκμεταλλευτούμε ανάγκες και ελπίδες. Εμείς δε θέλουμε συνοδοιπόρους με ιδιοτελή κίνητρα, εμείς θέλουμε συνεργάτες με κοινό όραμα. Εμείς αναζητούμε συμπολίτες, που αποκηρύσσουν τα μέσα που τόσα χρόνια χρησιμοποιούνται στους προεκλογικούς αγώνες. Εμείς αναζητούμε συναγωνιστές για την αλλαγή της παλαιοκομματικής νοοτροπίας η οποία καθήλωσε τους δήμους με το πνεύμα του κοτσαμπασισμού στην υπανάπτυξη. Εκεί που ο δρόμος χώριζε εμείς διαλέξαμε τον λιγότερο περπατημένο και αυτό κάνει τη διαφορά.


Με στόχο την αλλαγή αυτής της νοοτροπίας πρέπει να εργαστούμε και μετά τις εκλογές. Δεν θα υπάρξει αλλαγή για τον τόπο, αν δεν πάψει η συναλλαγή να ρυθμίζει τη σχέση υποψηφίου ψηφοφόρου. Η αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές που προέβλεπε το κοινό ψηφοδέλτιο για τους συμβούλους, δεν προωθήθηκε γιατί δεν βόλευε τα κόμματα. Θα έβγαζε στην επιφάνεια τα πιο άξια στελέχη μιας κοινωνίας κι αυτό δεν τα συνέφερε. Αυτό ας είναι το ζητούμενο από τους πολίτες στο εξής. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε στην αποκομματικοποίηση των δημοτικών εκλογών και στην εκδήλωση αφιλοκερδούς ενδιαφέροντος – συμμετοχής των πολιτών στην όλη διαδικασία.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας και τους καλούμε να συμμετάσχουν στις εκλογές και με καθαρή σκέψη να αξιολογήσουν τα ικανότερα στελέχη.
Ο συνδυασμός του ενεργού πολίτη έχει στελέχη με γνώση, εμπειρία, και θέληση, απαλλαγμένα από υποσχέσεις, εξαρτήσεις, και κομματικές κατευθύνσεις, μπορούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, να διαχειριστούν την καθημερινότητα και να δώσουν προοπτική ανάπτυξης στον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Οι ενεργοί πολίτες έχουν πρόγραμμα, έχουν όραμα, ελεύθερα σκεπτόμενοι και ανεξάρτητα δρώντες ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Ντόκος Ευάγγελος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό

« ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου