Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες που μας στήριξαν και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην ανεξάρτητη κίνηση ‘’Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας” για την μεγάλη επιτυχία που πέτυχε ο συνδυασμός μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης  Μαίου. Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς  συμβούλους που τίμησαν με την συμμετοχή τους το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  μας και να τους συγχαρώ για την αξιοπρέπεια, το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο αγώνας μας ήταν αγνός αφού ως μόνο κίνητρο είχε την αγάπη μας για τoν δήμο. Ο αγώνας αυτός μόλις ξεκίνησε και θα συνεχιστεί τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω με δράσεις και παρεμβάσεις της κίνησής μας αφού θα είμαστε παρόντες συνεχώς, με την ταυτότητά μας, σε όλα τα δρώμενα του δήμου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συναντηθούμε σύντομα όλοι εμείς που στηρίξαμε τον Ενεργό Πολίτη για τον Δήμο Ηγoυμενίτσας. Άνθρωποι που δεν βολευόμαστε, άνθρωποι με σκέψη κριτική, άνθρωποι που έχουμε βαρεθεί την υποκρισία. Άνθρωποι που έχουμε ένα άλλο όραμα για τον τόπο μας. Ότι πολύ σύντομα θα γίνουμε η κρίσιμη μάζα που θα κατορθώσουμε να συνδιοικήσουμε με χρηστότητα και ευθύνη τον τόπο μας.

Οι εκλογές της 18ης Μάη δεν σηματοδότησαν ένα τέλος, σήμαναν αντίθετα μια μεγάλη αρχή. Γιατί όλοι και όλες εμείς μαζί κατορθώσαμε να εκλέξουμε, για πρώτη φορά, δύο δημοτικούς συμβούλους. Είναι μία μεγάλη νίκη, γιατί μπορούμε πλέον, από πρώτο χέρι, να παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα στον δήμο μας. Να ελέγχουμε και να δημοσιοποιούμε τις πράξεις και τις παραλείψεις της δημοτικής Αρχής, συνεχίζοντας να επιδιώκουμε όλα όσα έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά μας κι όλα όσα θα αναδιαμορφώσουμε μαζί στην πορεία.

Η Ανεξάρτητη κίνηση «Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας» έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που δεν κατευθύνονται από κανέναν εξωγενή παράγοντα, παρά μονάχα από τις αρχές της διακήρυξης και του κανονισμού που οι ίδιοι εκπόνησαν. Υπ’ αυτή την έννοια, δεν πρόκειται να δώσουμε γραμμή αλλά ούτε και στήριξη σε κάποια παράταξη στο δεύτερο κύκλο των εκλογών, αλλά θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να κινηθούν με ελεύθερη βούληση και να σταθούν με αξιοπρέπεια στην κάλπη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ψήφου τους. Εκτιμούμε ότι οι συνδημότες μας ούτε χειραγωγούνται, ούτε κατευθύνονται, αλλά με αίσθημα ευθύνης, με κριτική σκέψη και αυτοδιοικητικά κριτήρια θα επιλέξουν την επόμενη Κυριακή κατά την κρίση τους.

Για την Ανεξάρτητη Κίνηση «Ενεργός Πολίτης
για τον Δήμο Ηγουμενίτσας»

 Δήμητρα Γούλα




1 σχόλιο:

  1. Δήμητρα, έκανες έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα και δεδομένου του αθέμιτου και σκληρού ανταγωνισμού, μόνο επιτυχημένο μπορεί να κριθεί το ποσοστό που πήρες. Είσαι παράδειγμα ηθικής, και κρατάς μία στάση που σε πάρα πολλούς φαίνεται σκληρή και απόμακρη αλλά δυστυχώς στην ελληνική κοινωνία, το αυτονόητο θεωρείται παράλογο. Το να μην θέλεις να ταχτείς στο πλευρό ανθρώπων που έχουν "μολυνθεί" από τα κόμματα, που αρέσκονται να περιφέρονται και να περιτριγυρίζονται από αυλικούς, που ξέρουν καλά το παιχνίδι να τάζουν - αυτό βέβαια θέλουν οι πολλοί - αποδεικνύει ένα άτομο, τις ενέργεις του οποίου, λίγοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα και την ηθική να τις καταλάβουν. Συνέχισε όμως, μην μασάς, μπορεί στο άμεσο μέλλον να μην υπάρχουν ανατρεπτικά αποτελέσματα, αφού τα μυαλά δεν αλλάζουν, όμως μακροπρόθεσμα είμαι αισιόδοξος αφού θα αφήσεις παρακαταθήκη την παιδεία που πρεσβεύεις, στην νέα γενιά, στα παιδιά σου και στα παιδιά όσων σε ακολουθήσουν.
    Χ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή